6 Mart 2015 Cuma

Flexispy Telefon Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

En çok tercih edilen casus yazılımlardan biri olan Flexispy'ın önemli özelliklerinden birisi de izlemek istediğiniz telefonu değiştirebilmenize imkan vermesidir. Örnek verecek olursak, 12 aylık Flexispy hesabı satın aldınız ve 3 ay sonra takip etmek istediğiniz telefonu değiştirmek istiyorsunuz. Çok basit bir şekilde online kontrol paneli üzerinden ayarları yaparak geriye kalan 9 ayda daha farklı telefonları takip edebilirsiniz.

Makalemizin devamında sizlere "Flexispy Telefon Değiştirme İşlemi" nin nasıl yapılacağını basit ve resimli şekilde aktardık. Yazının devamını inceleyerek bu işlemin nasıl yapıldığını siz de öğrenebilirsiniz.

Dashboard
Ana panelden "Control Center" yazan kısma tıklayın.

Control Center
Ardından resimde de işaretli olan "Device Controls" a tıklayın.

Device Controls
Bu sayfada yer alan "Deactivate" linkine tıklayın ve bir sonraki adıma geçin. 

Device Controls
Son olarak da tekrardan resimde işaretli olan "Deactivate Now" butonuna tıklayarak işleminizi sonlandırın.


Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra casus yazılım Flexispy telefon değiştirmeye hazır duruma gelmiştir. En fazla 1 saat içerisinde Flexispy online paneliniz satın aldığınız ilk gündeki durumuna dönecek ve paneliniz tekrardan kuruluma hazır duruma gelecektir. Sınırsız telefon değiştirme hakkı ile bu işlemi satın aldığınız paket süresinde defalarca yapabilirsiniz.

Eğer herhangi bir sebep dolayısıyla kurulumu baştan yapmak istiyorsanız, uygulamanın yüklü olduğu telefondaki Flexispy'ı da kaldırmanız ve tekrardan yüklemeniz gerekmektedir. Bunun için de uygulamanın yüklü olduğu telefona uninstall sms komutu göndermeniz gerekmektedir. 

SMS kodlarını Flexispy online kontrol panelinde Help > Reference Manuels > Control Center Commands menüsünü takip ederek edinebilirsiniz.

SMS kodu telefona gönderildikten sonra uygulama telefondan kalkar ve telefon tekrardan uygulamayı yüklemeye hazır hale gelir.

Flexispy Telefon Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır? Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Burak

0 yorum:

Yorum Gönder