6 Mart 2015 Cuma

Whatsapp İzleme

Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan "Whatsapp" pek çok aile için tehlikeli duruma gelmektedir. Çocuklarını zararlı uygulamalardan ve kişilerden uzak tutmak isteyen aileler, çocukların elinden telefonlarını alamadıkları için casus yazılımlar ile çocuklarını kontrol altına almaya çalışmaktadır.


Çocukların arkadaşlarıyla whatsapp üzerinden birbiriyle yaptıkları konuşmalar ve paylaşımlar çoğu zaman psikolojileri ve kişilikleri için negatif unsur oluşturabilmektedir. Bu nedenle aileler de çocuklarının haberi olmadan yükledikleri casus yazılımlar ile çocuklarını takip etmektedir.

Bu noktada en çok tercih edilen uygulamalardan Flexispy ve mSpy, ebeveynlere whatsapp mesajlarını görme, whatsapp engelleme, whatsapp kişi listesini görme gibi ileri düzeyde gizlilik gerektiren hizmetleri sunmaktadır. Aileler de bu hizmetlerden yaralanarak çocukların gelişimi ve sağlıklı birer birey olmaları adına bu uygulamaları kullanmaktadır.

Yukarıda bahsettiğimiz 2 uygulama Flexispy ve mSpy, kullanıcılarına whatsapp mesajlarını görme, whatsapp rehberi görüntüleme, gönderilen fotoğrafı ve videoları görüntüleme gibi hizmetler sunmaktadır.Bu iki program hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Flexispy ve mSpy sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Whatsapp İzleme Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Burak

0 yorum:

Yorum Gönder