6 Mart 2015 Cuma

mSpy Android Kurulumu

mSpy Android altyapısıyla çalışan pek çok marka cep telefonunda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Canlı konuma dinleme, canlı ortam dinleme gibi özellikleriyle kullanıcılarını fazlasıyla memnun eden mSpy Android kurulumunu basit ve resimli şekilde anlattık. Böylelikle herkes mSpy'ı satın alabilir ve rahatlıkla cep telefonuna kurabilir.

mSpy'ı satın aldığınızda size gönderilen kullanıcı adı ve şifreyle mSpy kontrol paneline girdiğinizde telefon modelini seçerek kuruluma başlacaksınız. Kurulum ayrıntılarını size açıklayacak olan mSpy'ın kurulumunu resimli şekilde de inceleyebilirsiniz.


Size gönderilen mailde yer alan indirme linki ile .apk uzantılı dosya telefona indirilir ve üzerine tıklanarak çalıştırılır.


"Package Installer" seçilir ve "Always"e tıklanır.


Ardından ilk önce "Continue" tıklanır ve sonra tüm seçenekler işaretlenerek "Apply" butonuna tıklanır.


Gelen sözleşme metnine "I accept" butonu seçilerek devam edilir.


Çıkan sayfadan "Allow"a tıklanır.

"Activate" butonuna tıklanır.


Son adım olarak çıkan sayfaya mSpy kontrol panelinde yer alan "Aktivasyon Kodu" girilir ve "Finish Registration"a tıklanır.

Kurulumun tamamlanmasının ardından mSpy hedef telefondaki verileri sizin kontrol panelinize göndermeye başlar ve oradan detaylı bir şekilde isteklerinizi takip edebilirsiniz. mSpy resmi web sitesine aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

MSPY RESMİ WEB SİTESİ


mSpy Android Kurulumu Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Burak

0 yorum:

Yorum Gönder